Bloggen is in.

Het is tegenwoordig helemaal in om te bloggen….of te vloggen. Nu is vloggen niet zo mijn ding en bloggen eigenlijk ook niet. Maar toch ga ik het proberen. Er zal niet iedere week een update komen, maar ik ga mijn best doen om het bij te houden. Tevens is dit ook gelijk een stok achter de deur om meer foto’s te maken, want daar gaat het nu uiteindelijk om.

Fotografie dus, iedereen kan foto’s maken en iedereen kan zich een fotograaf noemen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten camera’s op de markt en zelfs de degelijke spiegelreflexcamera’s zijn voor iedereen te betalen. Heel lang heb ik erover nagedacht, wat maakt je nou een fotograaf? En wat voort soort fotograaf wil ik zijn? Wat is nu mijn ding?

Ik wil jullie graag mee nemen in mijn hobby en mijn strijd om inspiratie op te doen, origineel te blijven en uiteraard mooie foto’s te maken.


Twin Boys

Ondertussen ben ik bevallen van 2 mooie gezonden jongens. Na toch wel een wat pittige zwangerschap zijn ze op 3 juli geboren. Ze doen het enorm goed en uiteraard heb ik zelf ook wat plaatjes geschoten.

Klik op onderstaande foto voor meer foto’s!

Tweeling, Newborn, Jongen


Thuis zitten

Momenteel zit een gedeelte van Nederland thuis. Dan wel omdat ze ziek of verkouden zijn, omdat ze voor de kinderen thuis moeten blijven of omdat ze thuis aan het werk zijn. Het is een erg vreemde tijd en dat te bedenken dat we het ergste nog zouden moeten krijgen.

Maar!!! Thuis zitten hoeft niet uit verveling te bestaan. Ik heb mijn camera erbij gepakt en ben eens aan de slag gegaan met Stillevens.

Lees verder…  


Cake smash fotografie

Het is zover, de eerste verjaardag van je zoon of dochter. Een mooi en emotioneel moment, een mijlpaal. Daarom is het juist leuk om dit vast te leggen door middel van een Cake Smash.

Lees verder…


Het verliezen van je beste vriend doet altijd pijn. Ik mocht nog op zijn laatste dag een paar mooie momenten vast leggen samen met zijn baasje.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s…


Fijne Feestdagen!!!


Baby’s

Baby’s, peuters en kleine kinderen zijn altijd leuke en dankbare foto projecten. Vooral pasgeboren baby’s. Die slapen nog veel en liggen nog aardig stil.

Lees verder…


De Kiwi

Enorm spannend? Nee, maar eigenlijk kun je alles op beeld vast leggen. Soms ben je gewoon wat inspiratieloos en dan pak je een onderwerp wat je bij de hand hebt.

Lees verder…


Winter en sneeuw

Heerlijk toch de winter. Mijn favoriete seizoen. Tenminste als het koud is. Als het alleen maar regent en waait en somber is vind ik er ook niet zoveel aan. Maar als het vriest en het eerste ijs verschijnt op de vijvers dan heb ik er al weer helemaal zin in. Ook op sneeuw ben ik dol, er is toch niks zo lekker als de geur en het gevoel van sneeuw in de lucht…

Lees verder…


Herfst en regen

Het is altijd lekker om even naar het bos te gaan. Aangezien ik een hondje heb ga ik regelmatig, maar om eerlijk te zijn dan wel zonder camera. Waarom? Tja, dat weet ik eigenlijk ook niet. Waarschijnlijk omdat ik het dan fijn vind om even met de hond bezig te zijn en omdat ik ook beide ogen nodig heb om op haar te letten. Maar soms heb ik er wel even zin in en gaat mijn camera mee. Vaak ga ik naar de Pannenhoef, en is het de uitdaging om de foto’s iedere keer anders te maken…

Lees verder…


Interieur fotograferen…dat is toch wat anders

Een vriendin van mij is een hele tijd geleden bij haar vriend ingetrokken in Beneden-Leeuwen. Waar? Ja precies, nou beneden Leeuwen dus. Nu willen ze samen graag een ander huis kopen en dus zijn huis te koop zetten. Wat heb je nodig als je huis te koop wordt gezet op Funda? Foto’s!

Lees verder…


Inspiratie opdoen? Ga schminken

Nou heel lang wist ik het niet, ik heb een tijdje op een “dood” punt gezeten. Volkomen inspiratieloos en totaal geen zin om mijn camera op te pakken. Hoe pak je het dan weer op en waar haal je dan weer inspiratie vandaan? Ik wist het niet, echt niet. Dus om inspiratie op te doen ben ik een andere bezigheid gaan zoeken. Af en toe heb ik nog wel gefotografeerd, ik vind het echt heel leuk om foto’s te maken op vakantie of op het circuit. Een nieuwe bezigheid dus, ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik schminken leuk vind….

Lees verder…..


Bekijk tevens ook mijn andere blog. Over mijn dochter en haar gevecht met het eten. Haar nog onbekende “aandoening” en hoe wij onze weg hierin proberen te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.