Herfst en regen.

Het is altijd lekker om even naar het bos te gaan. Aangezien ik een hondje heb ga ik regelmatig, maar om eerlijk te zijn dan wel zonder camera. Waarom? Tja, dat weet ik eigenlijk ook niet. Waarschijnlijk omdat ik het dan fijn vind om even met de hond bezig te zijn en omdat ik ook beide ogen nodig heb om op haar te letten. Maar soms heb ik er wel even zin in en gaat mijn camera mee. Vaak ga ik naar de Pannenhoef en is het de uitdaging om de foto’s iedere keer anders te maken.

Helaas was ik net te laat voor het ultieme paddenstoelen seizoen. Maar ik had geluk, er was nog wel wat. Dus mooi wat zwammetjes kunnen fotograferen. Terwijl ik door het bos liep hoorde ik het in de verte rommelen. Even buienradar checken en ik kwam tot de ontdekking dat ik mijn pas wel wat mocht versnellen. Er zat nogal wat regen en onweer aan te komen en ik was nog niet op de helft van mijn rondje. Het voordeel is wel dat het mooie donkere wolken oplevert.

Net voordat het los barstte zat ik alweer in de auto en onderweg naar huis was het niet alleen onweer en regen wat ons trof, maar ook behoorlijk wat hagel. Toch wel blij dat ik even door heb gelopen.